Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

6 Eylül 2008 Cumartesi

Fatma Naz'ın Evinde İftar


Cuma akşam çok güzel yemeklerle orucumuzu açtık.Ben işteyken Fatma Naz'a bakan Firdevs Hanımların evinde tabiri caizse Fatma Naz'ın evindeydik.Fatma Naz oraya o kadar çok alışmış ki anlatamam tabiki onlarda Fatma Naz'a çok alışmışlar, kızları gibi seviyorlar. Fatma Naz'ın hiç dilinden düşüremediği 3 tane de abisi var. Mustafa, Furkan ve Emre. Bu arada iftar fotoğraflarını yayımlamak isterdim ama maalesef o kadar çok acıkmıştık ki fotoğraf çekmeyi yemekler bittikten sonra akıl edebildik.Ama kısaca ben size menüden bahsedeyim.Acılı mercimek çorba, Rize'nin vazgeçilmez iftar yemeği güveç, pilav, dumanı üstünde su böreği, nefis yaprak sarma ve el yapımı baklava~~~~~~~~~~





Ama ben orada yemeklerden çok Fatma Naz'ın tavırlarıyla ilgilendim. Minik kuşum bizi görünce "anne gedi baba gedi" diye sevindi. Şöyle bir kendine güveni geldi biraz şımarıklıklar yaptı ama olsun yinede çok tatlıydı. Bana gündüzleri uyuduğu yatağı gösterdi ve "anne nennen" dedi. Maaşallah kızım çok güzel konuşuyor. Laf aramızda annesine çekmiş.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Siteniz çok güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim. Bende size destek olmaktan gurur duyuyorum. Eşim ve sevgili kızımı çok seviyorum. Kolay gelsin.