Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

12 Ocak 2009 Pazartesi

Sen Hasta Olma....

Minik kuşum benim 5 gündür hastasın. Neyseki bu gün biraz toparlandın ben işe sende Firdevs Teyzene gittin. Canım kızım 2 gün boyunca ateşler içinde sayıkladın durdun. İnan canım çok acıdı. Minicik bedenin 40 derece ateşe nasıl dayandı bilemiyorum. Ama hiç isyan etmedin. Sen çok güçlü ve özel bir çocuksun. O halde bile dua etmeyi ihmal etmedin. Ellerini açıp " Allah'ım şen biji koyu" dedin. Yine şaşırttın bizi yaramaz. Nerden gelir aklına böyle şeyler bilmiyorum ki. "Ya Şafi Ya Allah" diye de Allah'tan şifa istedin. Nasıl güçlü durdun hastalığın karşısında inanamazsın. Ben bile o kadar güçlü olamazdım. Seninle gurur duyuyorum bitanem. Annen de senden çok şey öğreniyor biliyor musun. Ama ateşin azıcık düşünce kafanı kaldırıp" Anne oyuncak oyna, pitap oku" diyişin yok muydu. Alemsin.
*****
Bu arada hastalanınca Firdevs Teyzen hemen evimize koştu. Sen ona ne dedin biliyor musun. "Bebek getiydin mi" Yok getirmedim deyince de "pitap damı getiymedin" dedin. Hasta ziyaretine giderken bişeyler götürüldüğünü iyi kavramışsın yani.
*****
Maalesef Rize'de içme suyuna virus karışınca çocuklar hep hastalandı. Hastaneler tıklım tıklım doluydu. Hastanede senin serumunu bile ben taktım. En son 6 yıl önce bir cocuğa serum takmıştım.Ve 4 yıldırda hemşirelik yapmıyorum. Ama senin serumunu çok rahat taktım. Hastanedeki abi biraz acemi gibiydi. Kıyamadım sana. Baban da hastanede yatmana dayanamadığı için seni evde tedavi ettik. 3 gün boyunca serumla beslendin meleğim. Serumun iyi bişey olduğunu anlamış olacaksın ki biraz fenalaşınca "Anne şerum takşana " diye serum istedin.
*****
Bu gün ishalin geçti , kusmanda kısmen geçti sayılır. Kusunca nasıl mahcup oluyorsun anlatamam. Ev kirleniyor, üzerimiz kirleniyor diye çok üzülüyorsun. Üzülme canım kızım eşyalar sana feda olsun. Temizleriz geçer. Bu kadar düşünceli olmayı nasıl başarıyorsun bilmem ki. Senin o halsiz kıpırdamadan yattığında evi dağıtmanın kıymetini o kadar iyi anladım ki. Sana evi dağıtıyorsun diye kızdığıma çok üzüldüm. Ama ben senin evi dağıtmana kızmıyorum ki evi toplayayım derken seninle vakit geçiremediğime kızıyorum. Ama sen de haklısın ev dağıtılmadan da oynanmıyor ki.
*****
Varlığının kıymetini bu hastalığın döneminde o kadar iyi anladım ki bitanem. Sen hasta olma olur mu? Gülücükler yüzünden hiç eksik olmasın, yine evde koşuştur, bizim neşe kaynağımız ol ama hasta olma.

14 yorum:

siyap dedi ki...

çok geçmiş olsun.canım benim çok düşünceli bir kız,maşallah ona.inşallah bir daha tekrarlamaz,
sevgileeer...

çise ve annesi... dedi ki...

geçmiş olsun acil şifalar,çok akıllı bir kız,iyleştiğine sevindik...

Unknown dedi ki...

Allah' a şükür tatlı melek iyileşti. İnşaallah daha iyi olacak. Ben hem fatma naz a hemde ona çok iyi bakan annesine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Nice mutlu ve sağlıklı günlere.

GeCe dedi ki...

çok geçmiş olsun maşşallah kocaman ne kadar duyarlı bir çocuk

уαѕємin... dedi ki...

bütünn bloglarda bir hastalık haberi :(

çook geçmiş olsun kuzuma. Bir an önce eski sağlığına kvuşur inş. kuzum

öpüyoruz sizi

Paşa dedi ki...

ay canım ya çok kötü oldum gözlerim doldu büyük geçmiş olsun.allah şifalar versin ve buna hamd olsun diyelim allah beterinden saklasın...akıllı onlar hemde çok akıllı...

Z.EROĞLU dedi ki...

çok çok geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca anneler çok üzülüyor.başka bişeye benzemiyor bu.bi daha hasta olmasın inaşallah.

inci ve annesi dedi ki...

geçmişler olsun, Allah mikropları bu minik bedenlerden uzak tutsun inşallah
ah kuzum benim Allah ona hep dua ettiği gibi şifa versin

ZEZE İLE UCİ dedi ki...

çok geçmiş olsunnnnn sevgilerr

fatma dedi ki...

Allah şifa versin tatlı bebeğime..inşallah çabuk atlatırsınız.sevgiler

YAMAN EFE dedi ki...

Minik kuşa çok geçmiş olsun.İnşallah bir daha bu kadar önemli bir rahatsızlığı olmaz...

denizanasi dedi ki...

geçmiş olsun :(

AsYa dedi ki...

çok geçmiş olsun..

Adsız dedi ki...

daha fazla okuyamayacağım galiba. iki gözüm çeşme misali oldum. kzıma ii bak. fidan teyzesi onu çok seviyor...