Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

17 Mart 2009 Salı

Dogum Günü Hazırlıkları



15 Mart kızımın 2. yaş günüydü. Aslında ayrıntıları dün yazacaktım fakat iş yerinde çok kötü bir gün geçirdiğim için yazamadım. Yazacak çooook şey var. O yüzden parça parça yazmaya karar verdim.

Normalde doğum günlerinin kutlanmasını çok severim fakat abartıyı, çok lüksü sevmem. Geçen yıl 15 Şubatta Rize'ye taşındık ve 1 ay sonra kızımın 1. yaş gününü kutladık. Çok güzel bir şekilde kutlamak istiyordum ama şartlar buna izin vermedi. Doğum günü kutlamak içimde kaldı yani. Bu yıl geçen yılın acısını çıkardım ama. Burda vaktimde bol olunca biraz ufak tefek hazırlıklar yapayım dedim .

*********

*********

Önce davetiyelerden bahsetmek istiyorum. Renkli kartonlara 2 kat şeklinde Fatma Naz'ın elini çizip kestik. Bilek kısmından kurdela takıp ortasınada nazar boncuğu ekledik. Hem çok tatlı oldu hemde güzel bir hatıra. Davetiyelerin içine kişilere özel olarak farklı farklı mesajlar yazdık. Kızım çok kibar bizede davetiye göndermiş. İçinede Hem misafir hemde ev sahibi olarak 2. doğum günüme davetlisiniz yazmış. Davetli listesini oluştururken de kendi egolarımızı bir tarafa bıraktık ve Fatma Naz'a sorduk. Doğum gününde kimleri istiyorsun diye. Tamamen onun hazırladığı bir liste oldu.

*****
***
*

***
*

***

*


*********

Doğum günü şekerleride hazırladık. Tüllerin içine bademli çikolata şekeri ve antep fıstıklı şekerler koyduk. Çok şirin oldular. Üzerinede çocuklar için oyuncak koyduk. İsteyen büyüklerede bu oyuncaklardan verdik. Gelen misafirlerimize tek tek Fatma Naz şeker ikram etti.

*****

***

*





*********
Hazırlık deyince aklıma geldi cumartesi günü saat 10.30 da gidip 16.00 kadar uğraştığım kuaförde feci bir saç rengiyle çıktım. Saçlarım siyahtı rengini açtırayım biraz farklılık olsun dedim ama demez olaydım tam 180 derece farklılık oldu. Kızıl gibi kahve gibi belirsiz bir renk oldu.T abiki aralarda siyahlarda kaldı. Fatma Naz'da ,eşim de ,bende hiç beğenmedik ama yapacak bişey yok. Bir ay boyunca renkli renkli dolaşacağız artık.

NOT:Resimlerim çok güzel değil. Makinamıza hala alışamadık. Kusura bakmayın.

ARKASI YARIN....:)

17 yorum:

çise ve annesi... dedi ki...

çok güzel çok beğendim hele davetiyeler süper bir fikir seneye bizde kopya çekebiliriz bak.bende iki doğum günündede davetiyeler yaptım Çise için senin gibi çok zevkli güzel bir hatıra oluyor,iyiki doğdun Fatmanaz HEREY GÖNLÜNCE OLSUN...

yasin kılıç dedi ki...

hafta sonu dünyalar tatlısı yiğenim fatma naz'ımın doğum günü için İstanbul'dan Rize'ye geçtim. Geçen yıl kaçırmadığım gibi bu yıl da sevgili yiğenimin doğum gününü kaçırmak istemiyordum. Allah'a şükür işyerimden gerekli izinleri aldıktan sonra İstanbul-Ankara arası otobüsle Ankara-Trabzon arası uçakla yaklaşık 8 saat süren bir yolculukla Rize'ye ulaştım. Pazar günü çok güzel bir gün geçirdik. Fatma Naz için de güzel oldu sanırım. onu çok seviyorum.
AMCASI Yasin

Yasemin dedi ki...

MUTLU YILLAR SİZE :)

HEPSİ ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞ DEVAMINI BEKLİYOZZZ

fatma dedi ki...

güzel fikirler yapmışsın davetiye filanumarım fatmanaz eğlenmiştir sizde öyle devam resimlerini bekliyoruz

GeCe dedi ki...

ay bayıldım fikirlerinize geçmiş yaşınızı da kutlayayım nice güzel senelere

Unknown dedi ki...

Hazırlıklar süper olmuş,ellerinize sağlık:)

GAMZELİ ANNE dedi ki...

hazırlıklar süper bizede fikir oluyo devamını sabırsızlıkla bekliyoruz:))

ZEZE İLE UCİ dedi ki...

iyikii doğdun gördün mü bak 2 oldunn. Sevgiler sevglerr...Valla bu el şeklinde davetiye fikri çoksüperr.Ellerinize sağlık . ALLAH HEP BİRLİKTE NİCE SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERİ GÖRMENİZİ NASİP EDER İNŞ.

sühendan dedi ki...

Davetiyeniz çok güzel.Bu davete kim hayır der?Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun...

EHA dedi ki...

davetiye ve şekerler harika olmuşş,iyiki doğmuş fatma naz hayırlı ömürler versin rabbim.

YAVRU KUŞUN ANNESİ ANNEKUŞ(*YASEMİN*) dedi ki...

Çok güzel orjinal bir fikir olmuş harika.

Doğum gününü kutluyorum Fatma Naz ın, nice güzel yıllar diliyorum.

Ayşe dedi ki...

Selma tek bisi diycem; supersin sen arkadasim...cok begendim davetiyeleri de, sekerleri de....

Ayşe dedi ki...

Dur bunu yazmazsam olmaz; Fatmanaz icin ne guzel bir hatira olacak bu yaa...iki yasindaki eli ile hazirladigi iki yas davetiyeleri...harikasiniz...

Unknown dedi ki...

davetiyesi çok güzelmiş.çok beğendim...

Adsız dedi ki...

çokkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkköööööööttttttttüüüüüüüüü

Adsız dedi ki...

çok beğendim telefon mumaramı vermek isterdim ama veremem çünki ben bir starım hem de süper star




sizi öpüyorum

canan dedi ki...

lütfen bi yardım edin bize.fen öğretmenimiz için spriz bir doğum gnü partisi hazırlayacağız fakatavettiyelerin öğretmenimizin stiline yani yaşına uymasılazım şimdi 10 yaşındaki bir kızla 23 yaşındaki bir öğretmen bir olabilirmi lütfen bi yardımcı olun!!!