Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

19 Mart 2009 Perşembe

Doğum Gününden Kesitler

Bir önceki yazıda arkası yarın demiştim ama üzerinden iki gün geçti. Fotoğrafları falan anca toparlayabildim. Bizim reklam aramız biraz uzun sürdü anlayacağınız. Kusura bakmayın.
**********
Doğum günümüze geçen yılda olduğu gibi amcamız da geldi. Bu yıl yalnız gelmedi ama. Nişanlısı Neslihan'la birlikte geldiler. Belki 3. doğum günümüzde 3 kişi olarak gelirler kim bilir. Amcamız taaa İstanbul'dan Naslihan ablamızda Ankara'dan geldi. Ailece çok mutlu olduk. Ama 24 saat bile kalamadan dönmek zorundaydılar. Malum ikiside çalışıyorlar. Hemde özel sektör.

**************

Amcamız Nisan'da askere gidiyor. Bakalım neresi çıkacak. İnşaallah yakın yerlerden bir yer olurda sık sık ziyaretine gideriz. Amcamız Fatma Naz'ı, Fatma Naz'da amcamızı çok seviyor. Amcamızda sevilmeyecek gibi değil yani. Benim amcam ol diye ısrar ediyorum ama kabul etmiyor. :) Doğum günü dedim hep amcamızdan bahsettim ama ne yapalım Yasin'in Fatma Naz'ın kalbindeki yeri bir başka. Sanki sevgililermiş gibi telefonda amcasına kapris yapar. "Konuşmuycam ben şana küştüm "der. Her telefon çaldığında "Amcam ayıyo" diye sevinç çığlıkları atar. İki gün telefonda görüşmeseler "Anne amcam ayamıyo " diye sitem eder.Neslihan ablasını amcasından kıskanacak diye çok korktuk ama neyseki öyle bir durum yaşanmadı. Neslihan Ablasının aldığı hediyelerden kaynaklanan bir durummu acaba diye düşünmedim değil. Hediyelerin hatrına bizimki suskun kalmış olabilir. Yalnız Fatma Naz hanım amcasını görünce bize hiç pas vermedi. Bu duruma biz pek memnun olduk . Biraz dinlendik.
***
*

*********
Neslihan Rize'ye ilk defa geldiği için onu biraz gezdirelim dedik. Vakitte kısıtlı olunca hızlı bir Rize turu yaptık. Önce sabah kahvaltısı için Dağmaran'a çıktık. Dağmaran Rize'nin en tepe yerinde bir tesis. Rize; çayıyla, yeşiliyle, deniziyle ayaklarınızın altında.

***

*

*************

Çok hoş, huzur verici, otantik bir ortam. Amca yeğen sobanın başında bol bol ısındı.

***

*

***********

Ardından Ziraat Tepesine gittik. Buranın manzarasıda süper. Rize'ye özel ağaçlar renk renk çiçekler görülmeye değer yani. Neslihanda biyoloğ olduğu için bu değişik ağaçlar dikkatini çekti ve bol bol resim çekti. Ardından sahilsiz Rize olur mu dedik ve sahilde kısa bir yürüyüşle gezimizi sonlandırdık. Eee eve gidip daha doğum günü hazırlıkları yapılacak. Neyseki Neslihan vardı ;iki elden hazırlıkları bitirdik. Yaşar Beyde nasılsa Neslihan var diye bol bol dinlendi..

**********

Koştura koştura hazırladığımız masamız.....

***

*

*********

Üzerinde iyiki varsın ,iyiki doğdun yazılı mütevazi pastamız........

***

*


***********

Hazırlıklar bitti misafirler geldi ama ortada bir sorun var. Doğum günü çocuğu Fatma Naz uyuyor. Artık onu uyandırdık . Aceleyle giydirdik. O yüzden saçları falan dağınık çıkmış resimlerde yavrumun. Önce kızım kendi elleriyle her gelen misafirimize doğum günü şekerlerinden ikram etti. Her zaman Firdevs Teyzesi Fatma Naz'a hizmet ederdi, doğum gününde Fatma Naz teyzesine hizmet etti.

***
*


*********

Ardından mumlarımızı üfledik. Nedense biraz zorlandık. Aslında antremanlıydık ama uykulu olunca biraz nefesimiz zor çıktı. Tabiki mumlar sönünce Fatma Naz "baba bi daha" diye isteyince hepimizi güldürdü.

***
*
*********
Amcayla pasta keserken...
***
*

********

Tuğba Ablası ve Fatma Naz....
***

*

*************
Ardından hediyeler. Ama hediyelere buradan bahsetmek istemiyorum. Hediyelerimizin hepsi çok özel ve güzeldi. Hepsinden ayrı ayrı bahsetmek istiyorum. Hem çok anlamlı hediyeler hemde sizlerede fikir verir belki diye düşünüyorum. O yüzden onları yarına bırakıyorum. Bu sefer ki reklam arası söz kısa olacak.
ARKASI YARIN...










6 yorum:

fatma dedi ki...

epey koşturmacalı bir hafta geçirdin belliki.olsun bakalım Fatmanaz için değer değilmi herşey onlar için olmuyormu zaten hadiyeleri merak ettim doğrusu bir haftadır yayınlayamadın

Adsız dedi ki...

Tatlı Fatma Naz'ın doğum gübü kutlu olsun. Annesi ve babasıyla çok mutlu, sağlık ve başarı dolu bir hayatı olsun :)

Derya kuzuları bunlar dedi ki...

ne güzel günler geçirmişsiniz.
fatmanazın doğumgünü tekrar kutlu olsun.
genç kız olduğu günleri de görürüz inşallah:)

SMİLENA dedi ki...

nice güzel yaşlara.resimler de çok güzel.belli epey eğlenmişsiniz...

Adsız dedi ki...

yasin amcamızı kıskanmadım değil doğrusu... doğum günün tekrar kutlu olsun meleğim. annene de teşekkür ediyorum. senin gibi bir yeğen verdiği için. İYİKİ VARSIN

Unknown dedi ki...

Doğumgünü hazırlıkları için annemize çok teşekkür ederiz. Emekleri ve çalışmaları için binlerce teşekkürler. Tabiki zahmet edip hediye gönderen herkesese çok çok teşekkür ederiz. Nice mutlu yıllara ulaşmak dileğiyle. Amcamız ve arkadaşınıda daha geniş bir zamanda tekrar aramızda görmek istiyoruz. Şimdiden amcamıza hayırlı tezkereler.