Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

24 Eylül 2010 Cuma

Hayata Bir Adım Daha;


 Fatma Naz dün hayata bir adım daha attı. Kreşe başladı. Şu anda ücretsiz izinde olduğum için sadece salı ve perşembe günleri gidecek. Yani ısınma turları atacak. Bu hafta perşembe , cuma günleri gitti. İlk gün bende gittim. Biraz kreşte durdum ve Zeynep Neva'yı arkadaştan almak için oradan ayrıldım. Ama elim , kulagım hep telefondaydı. Allaha çok şükür ilk günü iki küçük kaza dışında sorunsuz atlattık. Onların nedenide utandığındanmış. İkinci gün o sorunumuzda kalmadı.Küçücük boyuyla gitti servisine bindi. Benim canım kızım her zamanki gibi büyük bir olgunluk gösterdi. Şu anda gittiği kreşte yaş olarak en küçük olmasına rağmen ortama çok iyi uyum sağladı. Hatta kreşe yazdırırken yaşı küçük olduğu için biraz tereddüt ettiler.Deneyelim olmazsa alırsınız dediler.


İlk gün çantasına çok eşya koyduğumuz için biraz altında ezildi. Taşıyamadı çantasını.

Fatma Naz'ı kreşe götürmek için Zeynep Neva'yı Zeynep Hanıma bırakmıştım. Ben gelene kadar yıkmış ortalığı. Geldiğimde ağlamaktan yorulmuş uyurken buldum. Yüzü gözü şişmiş iç çeke çeke uyuyordu. Uyanınca da bana hiç yüz vermedi. Yüzüme bile bakmadı. Eve gelincede benden bir karış bile ayrılmadı. Ablasına söz verdiğimiz keki bile zor yaptım.
O gün sadece Fatma Naz değil Zeynep Neva'da hayata bir adım daha attı. İlk defa day day durdu hemde 5 saniye ve düşmeden.


Evet ; 23 Eylül 2010 tarihi bana sevinç, mutluluk, hüzün, yalnızlık, şaşkınlık, ayrılık, gurur gibi bütün duyguların hepsini yaşattı.
İki kızımda hayata belkide özgürlüğe belkide anneden ayrılışa bir adım attı. Bunlar beni hem mutlu etti hemde hüzünlendirdi. Günler çok çabuk geçiyor çok hızlı büyüyorlar birileri şu saatleri yavaşlatsın da çocuklar bu kadar hızlı büyümesin. Çünkü bu günler çok güzel. Bu günleri doya doya yaşamak istiyorum. Doyasıya onları sevmek onlarla oyun oymak istiyorum.( Tabiki şu rehaveti üzerimden atabilirsem.)




5 yorum:

Yadigar Demirarslan dedi ki...

Canım Maşallah ikisinede birisi okulla başladı diğeri tam gaz gidiyor. Zaman kendim için çok çabuk geçiyor derken senin hayatına bakıyorum daha dün Zeynep Nevaya hamileydin şimdi küçük bıcırık yürümeye çalışıyor....
Rabbim yokluklarını göstermesin belkide onlarla olan hayatımıza doyamadığımızdan çabucak geçiyordur zaman..

RENKLİ KURABİYELER- ZÜLBİYE dedi ki...

Merhaba Selma Hanım,
Allah bağışlasın çok tatlı kızlarınız var. Benimde Ocak 2007 doğumlu bir kızım var. Fatma Naz'a başarılar diliyorum.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Homeopathic medicine is a really all-natural form of therapeutic!
[url=http://www.homeopathicdoctors.org/]homeopathic acne treatment[/url]

muko dedi ki...

okulunuz hayırlı olsun,ömrü başarılarla dolu olsun inş

tay taylarında devamı gelecektir demekki artık yürümeye başlıyacak ne güzel

evet ya bencede zaman çabucak geçiyor nasıl özlem duyuyorum onların küçüklük hallerine bilsen

sevgiler

Adsız dedi ki...

This is really interesting, You are a very skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I have shared your website in my social networks!
Here is my webpage mylali.net