Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

16 Ekim 2008 Perşembe

Dişlerim Çıktı Kimse Bilmiyor


2 gün önce Fatma Naz'ın onuncu, onbirinci ve onikinci dişlerinin çıktığını farkettim. Kendime çok kızdım. Önceden olsa hemen ucu çıkmaya başlayınca fark ederdim; şimdi nerdeyse yarısı çokmış hemde 3 tane yeni fark ediyorum .Biraz üzüldüm birazda kendi kendime muhakeme yaptım.


****

Şimdide kızımla sorunlarımız var.Çocuk büyütmek ne kadar zormuş nerde ne zaman duracağını neyi ne zaman yapacağını bilemiyorsun.Heralde biryerlerde yanlış yaptım ama nerde? Kızım asla çok mızmız bir çocuk olmadı ama şimdi her şeye ağlıyor, sürekli kucak istiyor, hep ilgi kendinde olsun istiyor,beni ve babasını çok yoruyor.İnşaalah bu geçici bir süreçtir.


****

Bende bu günlerde çok gerginim birazda ondan kaynaklanıyor olsa gerek.Herşey de üst üste gelir zaten babamızda pazartesi İzmir'e gidiyor.Sürpriz bir şekilde görev çıktı süreside belirsiz.


****

Şimdi yazdıklarımı okudumda ne kadar karamsar yazmışım. Abartmayalım canım durum o kadar da vahim değil, ama yazdıklarımı da silmek istemiyorum. Mesela kızım benim üzüldüğümü görünce gelip boynuma sarılıyor bazen elimi öpüyor, başına koyuyor.


****

Sonraaaaaa


****

-Öjüy diyeyim anne diyor.


****

Ve ben herşeyi unutuyoruuuuuuuuuum.


****

Anne olmanın en çok bu yönünü seviyorum.


****

****


"Allah'ım sana şükürler olsun bu yüce mertebeyi bana nasip ettiğin için."

5 yorum:

**güle aşık ** dedi ki...

Fatma naz cok şeker ayrıca adaşım oluyor:))),Allah hayırlı ve sağlıklı ömur versın ,annesı ve babasıyla tabii..

Selma dedi ki...

Amin.Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyoruz.Dualarınızda bizede yer vermeniz temennisiyle.

muko dedi ki...

Fatma nza çok tatlı bir çocuk maşşalh,Rabbim yüzünü hep güldürsün inş
zaman zaman hepimizin karamsar dönemleri oluyor,sabırla geçmesini beklemek en güzli sanırım..
sevgilerimle.

Selma dedi ki...

Evet haklısın Muko ben biraz sabırsızım heralde.Herşeyin en mükemmeli olsun isterim olmayınca da çok üzülürüm.Dedim ya yazdıklarıma üzüldüm ama silmekte istemedim.Aslında herşey normal ama ben biraz abartıyorum Dileklerin için teşekkürler.

Ayşe dedi ki...

Selmacigim dis konusunda sakin kendine kizma, cunku ozellikle ilk disleri hemen fark ediliyor fakat dis sayisi arttikca insan anlayamayabiliyor, ki masaallah fatmanazin ondan fazla disi var. Hem sen calisan bir annesin sabah kahvaltisini ve ogle yemeklerini de bakicisinda yiyor, normal yani ;)

Canim benim, lutfen endiselenme ve moralini bozma, bence sen muhtesem bir annesin, sadece fatma naz yasi geregi davranislarinda degisiklikler sergiliyor, su iki yas sendromu denilen doneme de girmis olabilir, gececek hepsi insaallah...

Babanizda saglikla ve hayirlisiyla gidip donsun insaallah...ha bu arada seninle ilgii olan kisma gelince sakin canini sikma, Allah herseyin iyisini ve hayirlisini verir, bu edilen dualara emin ol icabet edilmistir ve boylesi hayirli oldugu icin gelismeler bu yonde olmustur...

o saclarini tarayip, tacini takmaya calisan pyensesi de kocaman opeyim ve oyle gideyim ;)

muccccccckkkssss :))))