Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

4 Kasım 2008 Salı

Memmede Cüt Ok

Bu hafta yeni bir ilke daha imza attık. Artık Fatma Naz anne sütü almıyor. Kendi istegiyle radikal bir karar aldı ve süt yoksa bende yokum dedi.
Bu bırakma aşamasında çok zorlanacağımı düşünüyordum ama kendiliğinden olunca çok şaşırdım. Fatma Naz normalde emmeye çok düşkün bir bebekti. Ben de iki yaşına kadar anne sütü alsın istiyordum ama yavaş yavaş da onu bırakması yönünde hazırlamaya çalışıyordum. Kucagımdayken artık benim kızım büyüdü memmeme gerek yok diye zarf atıyordum Belki de onun etkisi de olmuştur.
Bir hafta falan kendi hiç istemedi benim teklifimle birazda zoraki emdi.Ama haftasonu kızım sen neden memme istemiyorsun gel vereyim diye hazırlanınca,
- anne pakat pakat memmede cüt ok. dedi
Kendimi önce çok kötü hissettim. Aramızdaki o bağ Fatma Naz'ın istegiyle kopmuştu. Ama o karar vermişse doğru karar vermiştir ve tam zamanıdır.Onun kararlarına güveniyor ve saygı duyuyorum.
Canım kızım 19,5 ay seninle birşeyleri paylaşmak çok güzeldi. Ellerinin sıcaklığını ve gözlerinin masumlugunu o yumulmalarını hiç unutmayacağım.Sende ilerde hatırla diye bloguna ekliyorum.

3 yorum:

Paşa dedi ki...

güzel düşünmüssün; paşada yalancı meme düşkünüydü, napcam ne etcem diye düşünüyordum.Nasıl olduysa emzik içine mama, yemek parçası girmiş ve onu gören oğlum ayy böcek bidaha istemem at onu dedi...yıkadık beraber çıkmadı ve yenisini hiç teklif etmedim.Onun iradesi sağlamdı ve birdaha emzik istemedi bu çocuklar büyümüş de küçülmüşler sanki...bu arada pat yok :)))

Paşa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ayşe dedi ki...

Masaallah size..ne guzel, sorunsuz, uzatmasiz bitirmissiniz bu sureci...

varligi icin iyi ki varsin diyen ve O nu veren Rabbine sukreden annesine ve buyumus de kucukmus bebegine kocaman opucuk ve sevgiler bendn...