Sayfalar

KIZLARIM BÜYÜYOR

Lilypie Waiting to Adopt tickers Lilypie Waiting to Adopt tickers

HOŞGELDİNİZ.......

Blogumuzu ziyaret ederek bizi yalnız bırakmadığınız için kocaman teşekkürler, tekrar misafirimiz olmanız dileğiyle;

25 Aralık 2008 Perşembe

Rize-Ankara-İstanbul-Rize

Hafta sonumuz bu istikamette hızlıca geçti gitti. Önce uçakla Ankara. Fatma Naz'ın ilk uçak deneyimi oldu. Havada olduğunu pek anlayamadı yavrucak. Önce uçağın içini gezmek istedi , uçaktan inince de anne hani uçağa binecektik dedi. Maşaallah yavrum hiç sıkıntı çıkarmadı. Hatta havaalanında Fiskobirliğin Genel Müdürüyle arkadaş bile oldu. Ama nasıl...... Bir beyin elinde ki çantanın üstünde bizim sürekli yediğimiz fındık ezmesinin resmini gördü ve tanıdı. Poşete dokunup içindekilere bakmak istedi. Poşetin sahibide Fiskobirliğin Genel Müdürüymüş. Bizi Giresun'a davet etti ve Fatma Naz'a gelince seni fındık ezmesi havuzunun içine atacağim diye espiri yaptı. Gideriz belki bakalım. Ama Fiskobirliğin fındık ezmesini herkese tavsiye ediyorum. Fatma Naz çok zevkle yiyor. Üstelik %70 i fındık. Biraz zor bulunabilir ama bu sıkıntıyı Müdür Bey'e ilettik.
*****
Uçakta kemerle boğuşan Fatma Naz,
***
*


*****

***

*
Ankara'da Fidan Teyzemize gittik. Nöbet çıkışı Fidan Teyzemiz Fatma Naz'a baktı. Bende sınava gittim. Sınav sonrası koştur koştur İsatanbul. Yolculuk zevkliydi uçtuk adeta. Benim açımdan zevkliydi Fidan açısından biraz zor olmuş olabilir. Fatma Naz'a tamamen o baktı da.

*****

Fidan Teyzemiz ve Fatma Naz İstanbul yolunda..............................
***
*

*****

***

*

Ve İstanbul. Mutlu Çocuklar ve ailesi. Çok dolu dolu ve bir o kadar da zevkli 3 gün geçirdik. Mutlu çocuklar gerçekten mutlu. Bakarmısınız Fatma Naz'a nasıl ablalık, abilik yapıyorlar.
***
*

*****
ilk gün alışveriş Fatma Naz hanıma bir sürü ciciler aldık. Hepsini Ayşe ve Fidan Teyzesi seçti. Sonra ver elini İkea. İkea da çok güzel bişey yaşadık. Erin ve Ayça'yla karşılaştık. Çok mutlu olduk. Yıllardır birbirimizi tanıyormuşcasına sıcak bir kahve keyfinde sohbet ettik. Bu arada Fatma Naz Yasin Amcasıyla dolaştığı için Erinle tanışma fırsatı bulamadı. Neyse bi daha ki sefere artık. Çünkü biz istanbul'u çok sevdik. Muhakkak yine gideriz.
*****

Pazar günü Hakan Amcamız bize İstanbul turu yaptırdı. Emirgan Konağında soluklanarak, iki köprüden de geçtik. Hakan Amcamız biraz yoruldu ama ne yapalım.
*****

*****


Pazartesi de oyuncakçıları dolaştık. Ayşe Teyzemiz Fatma Naz' çok güzel bir bebek aldı. Şimdilerde Fatma Naz'ın favorisi. Fatma Naz gibi hiç durmadan konuşan bir bebek. Fatma Naz' da bebeğin ismini büyük bir jest yaparak Ayşe Teyze bebek koydu. Yani teyzemizi unutmadı. Hatta Bebeği o kadar çok sevmiş ki Trabzon Havaalanında kendisi düşünce bebeğim düştü diye ağladı. Kendi canının yanmasını hiç umursamadı. Tıpkı bir anne gibi.....
*****
Pazartesi Arda abimizin okul etkinliğine katıldık. Maşaallah Arda boyacı çocuk rolünde çok başarılıydı. Fatma Naz'ında o günlerini görürmüyüz acaba......

*****

***

*

Çok güzel geçen 3 gün. Herşey çok güzeldi Ayşeciğim. Arda'ya , Verda'ya, Hakan Bey'e, Yasin'e, canım arkadaşlarım Fidan ve Ayşe'ye çok teşekkür ediyorum. Yazın Rize'de görüşmek dileğiyle diyorum.

NOT: Gülücüklerim Benim' ede ince daveti için teşekkür ediyorum. Bir daha ki sefere inşaallah sanada uğrarım. Dedim ya ben İstanbul'u çok sevdim. Bu ziyaretim son olmayacak yani.

12 yorum:

çise ve annesi... dedi ki...

çok güzel üç gün geçirmişsiniz iyide olmuş,sınav stersslerinide atmısınızdır üstünüzden Fatmanaz'a sevgiler....

Selma dedi ki...

Evet çok eğlendik. Zaten orda sınav stresi hiç yaşamadım. Sağolsun arkadaşlarım unutturdular. Dönüşte acısı çıktı maalesef....

gülücüklerim benim dedi ki...

Bir dahaki İstanbul çıkarmana bekliyorum canım. Ne güzel günler geçirmişsiniz, ama bence mekanları güzelleştiren içindeki sevdiklerimizdir öyle değilmi, gittiğin yerde seni bekleyen birileri yoksa neye yarar güzel yerlere gitmek, bekliyoruz unutmayın

Unknown dedi ki...

Bu durumdan ben de mutlu oldum. Gerçekten mutlu olmanıza ve güzel bir 3 gün geçirmenize sevindim. Ama ben en çok geri dönüşünüze sevindim !..

Selma dedi ki...

Zeynepciğim kesinlikle çok haklısın. Bir dahaki sefere muhakkak uğrarım.
Trabzonlu beyfendi sizede çok teşekkürler.

yasin kılıç dedi ki...

dünyanin en tatlı yiğeni. en son Mart 2007'de gördüğüm güzel Fatma Naz'ı geçtiğimiz hafta görme şansım oldu. bir yılda bu kadar büyüyeceği ve bu kadar dilleneceğini tahmin edemezdim . Allah nazardan saklasın beni güzel yiğenimi.

Selma dedi ki...

Yasinciğim Ağustosda görüşmüştük. Unuttun heralde.

İLAHİ AŞK dedi ki...

Selamlr canım çok güzel bi üçgün geçirmişsiniz emininki çok ii gelmiştir.Bidahaki sefere bende İnegöle beklerim inş.öle bi fırsatımız olur sevgiyle kal.

Paşa dedi ki...

sizin adınıza sevindim eski arkadaşların buluşması ne güzel...sınavı da atlattınız umarım iyi sonuç alırsınız...o fındık ezmesinden yemiştim çok güzeldi...

уαѕємin... dedi ki...

sevdiklerimzi yanımızda olduktan sonra ne önemi var ki mekanın değil mi kalpler gönüller bir olsun yeter kii :))

ne güzel fotolar sefanız olsun valla :)))

ii pazarlar :))

Adsız dedi ki...

eweeeettt... benim açımdan yorucu geçmiş olsada muhteşem 2gün geçirdim. yanlış anlaşılmasın fatmanaz çok keyif verici ve neşeli bir çocuk ve bende keyifle vakit geçirdim.yorgunluğum kendi tempomdan kaynaklanıyor. ayşe ve selmaya bende teşekkür ediyorum.(bana böyle yeğenler kazandırdıkları için).. :-)

Ayşe dedi ki...

Selmacigim, bu yillar son bir ilk oldu bizim icin ama eminim ki son olmayacak ve biz daha sik goruscez insallah..misal yaza ordayiz ins. dimi ;)


Fidan teyje cook yasaaa ;) ay fidan gidince nasi zorlandim ama :)) hala guluyorum akima geldikce...